Airco's

Airco's

Zoekt u een kwalitatieve en betaalbare airco installatie als koeling
voor uw woning, kantoorgebouw of bedrijfsruimte?

Tal van voordelen

Bent u op zoek naar een betaalbare airco installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte?

Total Energy Projects geeft u graag advies over de verschillende soorten airconditioning systemen en installeert deze ook met veel plezier voor u. Onze experts van airco’s  tonen u graag de mogelijkheden. Particulieren en bedrijven zijn bij ons op het juiste adres.

Een airconditioning installatie biedt enorm veel voordelen:

Het stimuleert het prestatievermogen.

In de zomer blijft het koel in huis.

Het behoudt een constant binnenklimaat waardoor het verblijf in de ruimte comfortabel blijft.

Een beheersbare temperatuur en luchtvochtigheid.

voordelig voor elk

Prijzen van airco installaties

De prijs van een airco systeem is afhankelijk van het merk, het type en het vermogen. Wij leggen u graag de mogelijkheden van een airco uit met bijhorende prijzen op de markt. 

Wenst u een vrijblijvende prijs offerte te ontvangen voor een airco of airconditioning installatie voor in uw woning, appartement kantoor of bedrijfsgebouw?  

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verwarmen met airconditioning

Koelen en verwarmen in een handomdraai

De voornaamste functie van een airconditioner is het koelingssysteem, uiterst geschikt tijdens warme zomerdagen. Maar het kan een ruimte ook energiezuinig en snel verwarmen indien nodig. Installeer een warmtepomp bij uw airco en geniet het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur en bespaar op uw energiefactuur.

VERWARMEN MET AIRCONDITIONING

Verwarmingsproces: hoog rendement met combinatie warmtepomp en airco

Tijdens het verwarmen met een airconditioner wordt de koelcyclus omgekeerd. Tijdens het koelen van de ruimte dient u warmte te onttrekken aan de ruimte, bij het verwarmingsproces wordt er aan de buitenlucht warmte onttrokken. Deze energie wordt opgepompt tot het gewenste niveau voor verwarming. 


Tijdens het verwarmen gebeurt er een warmtewisseling van buiten naar binnen. Hierdoor wordt er geen warmte geproduceerd. Het is een energiebewuste manier van verwarmen waarbij maximale rendementen mogelijk zijn. Een lucht/lucht warmtepomp heeft een interessant warmte recupererend voordeel. Het ontrekt de nodige warmte uit natuurlijke bronnnen zoals de buitenlucht, grondwater en aarde en gebruikt het koelmiddel uit een compressor om deze op te waarderen. 


Met toevoeging van 1 kW elektrische energie aan een warmtepomp, dan wekt de warmtepomp een verwarmingscapaciteit op die schommelt tussen de 3 en de 6 kW. De warmtepomp haalt met andere woorden gratis warmte uit de omgevingslucht. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Split airco systeem

Een split airco systeem bestaat uit een airconditioning binnen, en een buitenunit verbonden aan elkaar. Dit systeem is het perfect voor het koelen van één ruimte in een woning of gebouw. De airco is makkelijk te herkennen als het vloer/wand of plafond model.

Multi split airco systeem

Een multi split airconditioning systeem bestaat uit een buitenunit waaraan meerdere binnenunits verbonden en aangesloten kunnen worden. Multifunctioneel, want het voordeel is dat er meerdere ruimtes gekoeld kunnen worden met de mogelijkheid tot individuele schakeling. Zo kan je overdag de keuken of woonkamer koelen en ’s nachts bijvoorbeeld de slaapkamer. Zo bespaar je meer ruimte dan wanneer je kiest voor 2 afzonderlijke split airco’s.

Inverter airco systeem

Energiezuinig koelen kan nu met het inverter airco systeem. De airconditioners passen het gebruikte vermogen aan aan de vraag. Zo wordt het energieverbruik zoveel mogelijk beperkt. Een inverter systeem kan ook met hoge snelheid opstarten waardoor de gewenste temperatuur snel bereikt wordt.

Inbouw airco systemen

Inbouw airconditioners zijn uiterst geschikt voor een esthetische look in je woning. Het airco systeem is zo haast niet zichtbaar zodat je niet moet inboeten aan esthetiek. Het past perfect bij het design van je omgevingsruimte. 

Ga groen en kies voor een airconditioning

Total Energy Projects staat u graag bij in uw keuze naar het geschikte airconditioning systeem. 

offerte aanvragen

Daikin

Panasonic

Mitsubishi Electric

LG

Top 4 beste airconditioners

Total Energy Projects adviseert bij voorkeur airconditioning units van de merken DaikinPanasonicMitsubishi Electric en LG. 100% kwaliteit en betrouwbaar.

Laat u adviseren

Pre title

Blijf op de hoogte van onze tips & advies

Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws, tips & advies.
Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Total Energy Blog

Wat klanten over ons zeggen

Simon op 't Roodt

Particulier

 Dit bedrijf heeft bij ons de panelen geplaatst in Hasselt (Limburg). Uitstekend vakwerk afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd. Zelfs na plaatsing ook steeds ter beschikking om te helpen met bijv. de app.
In de toekomst overweeg ik zeker om een batterij aan onze installatie te koppelen via hun. 

Dimitri Van Kerckhoven

Particulier

 Total Energy Projects plaatste eind 2020 zonnepanelen op onze woning omgeving Antwerpen. Een zeer vlotte afhandeling en perfecte service!
Dankzij hun zonnepanelen hebben we nu ook een zeer mooi E-peil behaald!!

Martin Coomans

Particulier

Filip van Total Energy Projects en zijn team kregen ons idee mooi voor elkaar : een combinatie van Italiaanse rechthoekige en driehoekige zonnepanelen installeren op ons trapeziumvormig dakvlak. Total Energy Projects zorgde voor een vlotte, correcte levering en installatie en tevens voor een goede dienstverlening na verkoop en hulp bij de opstart van de opvolging van de productieresultaten op computer.

Maak kennis met Total Energy Projects

Je kan bij ons terecht met al je vragen en ideeën bij het maken van jouw energiezuinige woning. Graag tot uw dienst.

Pre title

Blijf op de hoogte van onze tips & advies

Wij houden u graag op de hoogte van ons laatste nieuws, tips & advies.
Bezoek daarom zeker regelmatig onze blog en vergeet u zich niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Total Energy Blog

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies van total energy projects

In de kijker