fbpx

Limburg is altijd bij de beste leerlingen van Vlaanderen geweest op gebied van groene energie. Limburg is de provincie met het meeste zonnepanelen per inwoner en Limburg is de provincie met de meeste privé zonnepanelen installaties.

Zonnepanelen in Limburg laten plaatsen door een Limburgse zonnepanelen installateur met kennis van zaken in de zonne-energie? Total Energy Projects is een installateur uit Limburg die u met deskundig advies en een scherpe prijs een zonnepanelen installatie kan aanbieden. Vertrouw op onze ingenieurs om uw zonnepaneel installatie in de provincie Limburg te installeren.

Ervaren installateur zonnepanelen te Limburg

De zonnepanelen markt is weer enorm populair nu de stijging van de BTW op elektriciteit naar 21% is doorgevoerd sinds 2015. Voorziet u de plaatsing van een zonnepaneel installatie op uw dak?  Neem dan geen risico en kies voor een aannemer met ingenieurs met meer dan 10 jaar ervaring zoals de Limburgse zonnepanelen installateur Total Energy Projects.

Alleen met een correcte opmeting en plaatsing bent u zeker van een optimale werking en rendement van uw zonnepanelen installatie.

Vraag hier uw offerte aan voor zonnepanelen in Limburg.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 0470 654 324 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search