fbpx

Zoekt u naar een scherpe prijs voor zonnepanelen? Hebt u vragen over de kostprijs van zonnepanelen? Wens u zonnepanelen aan te kopen tegen een goede prijs? Dan is nu zeker het juiste moment. De kostprijs van zonnepanelen is een stuk lager als enkele jaren geleden. De totale zonnepanelen prijs hangt af van het aantal zonnepanelen dat u laat plaatsen. Factoren die de hoeveelheid bepalen zijn uw energieverbruik en de bruikbare oppervlakte op uw dak.  Ook het type omvormer dat u plaatst zal de kostprijs beïnvloeden.

Gemiddeld verbruikt een Vlaams gezin zo’n 4000 kWh per jaar. Om dit op te wekken heeft u zo’n  4.500 Wattpiek(Wp) aan zonnepanelen nodig. Onze zonnepanelen produceren tussen de 260Wp en de 333 Wp. Omgerekend heeft u dan ongeveer 18 zonnepanelen nodig.

De kostprijs van zonnepanelen is ook afhankelijk van de ouderdom van je woning. Woningen ouder dan 10 jaar betalen 6% BTW. Woningen jonger dan 10 jaar betalen 6% BTW.

Prijsofferte op maat nodig voor een zonnepaneel installatie? Vraag deskundig advies bij Total Energy Projects.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 0470 654 324 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search