fbpx

ZONNEPANELEN

shutterstock_70078378kopie

Volop genieten van de zon

Zonnepanelen zijn één van de eenvoudigste manieren om duurzame energie te produceren. Wenst u wat meer informatie over een zonnepaneel installatie op uw woning, kantoor, garage, schuur of in uw tuin?

 

Total Energy Projects heeft 2 ingenieurs met jarenlange ervaring in de zonnepanelen, die u zullen begeleiden van A tot Z.

Wij zorgen voor een eerlijke en deskundige installatie van uw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen. Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte zonnepanelen aan

Wat doen zonnepanelen?

LICHT WORDT ENERGIE

Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit die u meteen kunt gebruiken.
Een fotovoltaïsche installatie (PV-installatie) bestaat uit de zonnepanelen en een omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

 

De opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen kan ter plaatse verbruikt worden door uw televisie, wasmachine, verlichting, …

Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd.

total-energy-projects-0470-654-324

Werking zonnepanelen

BAAS OVER UW EIGEN ENERGIE

’s Nachts, op donkere dagen of op momenten dat u veel verbruikt, gebruikt u indien nodig ook nog stroom van het net. De stroom die van en naar het net gaat, wordt gemeten door de teller van het elektriciteitsnet. Deze teller draait terug wanneer uw zonnepanelen meer produceren dan u verbruikt.

 

Elektriciteit wordt elk jaar duurder en dat zal niet veranderen. Door zonnepanelen te plaatsen is het gedaan met die hoge elektriciteitsrekening, vanaf nu wekt u uw eigen energie op.

De investering heeft u op enkele jaren terugverdiend, waarna u nooit meer elektriciteit moet betalen.


Voordelen van zonnepanelen:

  1. Niet meer afhankelijk van stijgende elektriciteitsprijzen.
  2. U betaalt de volgende 30 jaar niets meer voor elektriciteit.
  3. U produceert uw eigen groene stroom.
  4. Dankzij zonnepanelen stijgt de waarde van je huis.
  5. Een jaarlijks rendement van +/- 8% over 25 jaar, véél beter dan eender welke spaarboekje.

Welk merk en type zonnepanelen?

ZONNEPANELEN SPECIALISTEN

Total Energy Projects vergelijkt twee keer per jaar de officiële testen van internationale testcentrales. Uit de top20 van deze lijst wordt de beste prijs-kwaliteit van zonnepanelen en omvormers geselecteerd. Dankzij deze deskundige selectie, kunnen we u steeds een zeer duurzame installatie aanbieden tegen de meest interessante prijs.


Total Energy Projects
heeft bovendien een prima service na verkoop, door hun uitgebreide kennis en opleidingen.


Ook voor mensen met een bestaande zonnepaneleninstallatie kan Total Energy Projects een meerwaarde bieden. 
Niet elke installatie in Vlaanderen werd kwalitatief opgeleverd en daarom presteren veel installaties niet optimaal. Dit is zonde want dikwijls kan met een kleine aanpassing het rendement van uw installatie sterk verhoogd worden.

 

Indien gewenst komt iemand van Total Energy Projects uw installatie bekijken en analyseren. U betaalt hiervoor een klein vast bedrag.

Als blijkt dat u met een aantal aanpassingen verder bent geholpen dan krijgt u het bedrag in mindering als u voor de uitvoering ook voor Total Energy Projects kiest.

Contacteer ons indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk bezoek.

Graag een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen?

Geef ons een seintje op +32 470 654 324 of laat ons iets weten via onderstaand invulformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk terug. Graag tot uw dienst.

Ja, ik ben via mond-tot-mond reclame tot bij Total Energy Projects gekomen

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 0470 654 324 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search