Weer een tevreden klant...


Weer een tevreden klant... 👍👌👊

Tevredenheids-enquete  samenwerking Total Energy Projects:
Beste Klant,
Alvast heel erg bedankt voor het vertrouwen dat u heeft gegeven aan Total Energy Projects. 
Filip,  Jos, en de andere werknemers van Total Energy Projects zijn u heel dankbaar en hopen dat we in de toekomst nog aangenaam contact te zullen houden.
Onze klanten zijn onze belangrijkste reclamebron.  Daarom proberen we overal waar we kunnen, de werking voortdurend te verbeteren!!  Is er iets wat we in onze werking positief kunnen aanpassen, laat het ons weten in de onderstaande vragenlijst.  Zo kunnen we toekomstige klanten in de toekomst nog beter helpen!   Alvast bedankt voor jullie tijd en eerlijkheid om dit even in te vullen.

1. Wat was de reden dat u voor Total Energy Projects hebt gekozen? Ik contacteerde diverse leveranciers via een website. TE Projects was de enige die reageerde en bereid was om van Limburg naar Leuven te komen voor een offerte.

2. Hoe tevreden bent u over de vertegenwoordiger, de offerte, de opvolging van de offerte?  Is er hier een verbetering die u kan voorstellen? Heel tevreden. Hoewel het perfect mogelijk was dat hij de opdracht niet zou krijgen, heeft hij gedurende twee uur een volledige uitleg gegeven, mij gewezen op alle belangrijke aspecten, zonder ook maar één ogenblik opdringerig te zijn.


3. Hoe tevreden bent u over de plaatsing en de communicatie hierover?  Is er hier een verbetering die u kan voorstellen? De plaatsing is correct verlopen en volledig volgens afspraak. Niets op aan te merken, behalve dan dat ik bang was dat een van de plaatsers van het dak zou vallen, wat gelukkig niet gebeurde.


4. Hoe tevreden bent u over de communicatie en het papierwerk?  Factuur, subsidie-documenten, keuring,... Is er hier een verbetering die u kan voorstellen? Neen, één duidelijke mail met alle relevante bijlagen, veel duidelijker dan dat kan het niet worden. Was de website van Eandis ook maar zo helder…


5. Zou u Total Energy Projects aanraden bij je familie of vrienden? Zeker, mijn ouders hebben trouwens vandaag beslist om door jullie zonnepanelen te laten leggen.

Wij danken u voor uw eerlijkheid en de moeite om dit in te vullen.

Indien u nog mensen kent die geïnteresseerd zijn in verwarmingsinstallatie, zonnepanelen, isolatie of energie besparen, mag u onze gegevens gerust doorgeven.  We voorzien voor u een cadeautje, als we een extra installatie kunnen plaatsen! 
  
👍Het zou ook fijn zijn mocht je onze facebook-pagina liken.  In deze populaire tijden van sociale media is het altijd interessant voor toekomstige klanten om te lezen hoe onze bestaande klanten de samenwerking met Total Energy Projects ervaren hebben.  Wij zouden het erg appreciëren als jullie een review achterlaten op onze facebook-pagina. > Ik heb geen facebook account, maar ik zal zien wat ik kan doen.

In bijlage kan u als dank voor het invullen van deze fiche, de opbrengsten per maand terugvinden voor uw installatie.  Zo kan u zien of u op schema blijft met de opbrengsten. 

Nog een lage energiefactuur en veel zon toegewenst!

Het Total Energy Projects-team

Recente Post

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies van total energy projects

In de kijker