De toekomst van de zonnepanelen zit in de opslag van Energie, met een solar edge omvormer ben je klaar voor de toekomst.De toekomst van de energie zit in de opslag van Elektriciteit, met een solaredge omvormer ben je klaar voor de toekomst.
Experts over de hele wereld zijn het erover eens. Alleen met slimme opslag en energie management oplossingen zal PV een van de belangrijkste energiebronnen worden. SolarEdge biedt nu al een oplossing die u op lange termijn differentiatie in de energie markt geeft. Eén van de belangrijkste producten van onze oplossing is het StorEdge DC-gekoppelde PV-opslag systeem, waarbij huiseigenaren het eigen verbruik kunnen maximaliseren en energie-onafhankelijk worden. Om het eigen verbruik te maximaliseren, wordt ongebruikt PV vermogen in een thuisaccu opgeslagen en gebruikt wanneer het nodig is. Dit systeem is gebaseerd op een enkele SolarEdge omvormer voor zowel PV als opslag en een energiemeter die verbinding maakt met de thuisaccu via de StorEdge interface. De interface is ontworpen om de DC-spanning te verlagen naar een veilig niveau wanneer de omvormer of het netwerk is uitgeschakeld tijdens installatie, onderhoud of brandbestrijding. Naast de traditionele functie van PV-omvormer, beheert de SolarEdge omvormer ook de energie van de thuisaccu en het totale systeem.
De volgende voordelen heeft u met het StorEdge systeem:
  • Het vergroten van energie onafhankelijkheid 
  • Maximaal eigen groene energie gebruik 
  • Voorbereid zijn op de toekomst 
  • Image building met Tesla 

Bestaande SolarEdge systemen kunnen geüpgraded worden met het StorEdge systeem.HOME DEVICE CONTROLLERS

Met onze nieuwe reeks van Home Device Controllers bieden wij een compleet nieuwe oplossing om elektrische apparaten te schakelen. Met de “On-The-Go” Device Controllers kunnen huiseigenaren energie onafhankelijker worden en inzicht krijgen in het verbruik van de aangesloten apparaten. Daarnaast schakelt het volgens vooraf ingestelde voorkeuren een elektrische boiler om overtollige PV-energie om te zetten naar warm water voor een kosteneffectieve energieopslag. De SolarEdge oplossing is slim, modulair en gebruikersvriendelijk.

VLAMBOOGDETECTIE EN -ONDERBREKING


SolarEdge omvormers hebben een ingebouwde extra bescherming dat ontwikkeld is om de gevolgen van sommige vlambogen te elimineren conform de Amerikaanse UL1699B norm voor vlamboog detectie. Het detecteert en onderbreekt vlambogen door afschakeling van de omvormer.
Voor een eerlijke goede offerte of een update van je prijzen:
Bel of mail Total Energy Projects:
info@totalenergy.be
ing Filip Geerts 0470/ 654 324
Jos Mobius 0489/210 808

Recente Post

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

tips en advies van total energy projects

In de kijker